Slet dine spor

Hvis du er bekymret for, at nogen kan se, hvilke hjemmesider du har besøgt, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik.

Vær opmærksom på: Hvis du sletter hele din historik, kan det også være synligt for en person, der normalt holder øje med din brug af telefonen eller computeren. Overvej derfor, hvad der er sikrest i din situation.

Slet browserhistorik

Vælg den browser, du bruger:

Slet din Google-søgehistorik

Google gemmer muligvis aktivitet på din Google-konto, selv om du sletter browserhistorikken. Her ville vi linke til Googles aktuelle vejledning om at se og slette aktivitet

Privat browsing

Du kan bruge privat/inkognito-browsing, hvis du ikke ønsker, at browseren gemmer almindelig browserhistorik på enheden.

Men privat browsing gør dig ikke anonym. Aktivitet kan stadig være synlig på andre måder, fx via en administreret enhed, overvågningssoftware eller andre tjenester.